Over mij

Dagelijks leven

Mijn naam is Wendy Born - van den Brink, ik ben geboren in 1969 en in 1990 getrouwd met Bram. Samen hebben wij vier kinderen die sinds eind 2020 allemaal het huis uit zijn. Sinds kort zijn we ook de trotse opa en oma van een kleinzoon en een kleindochter.

In het dagelijks leven heb ik vele bezigheden. Ik help mijn zus, die een handicap heeft, doe vrijwilligerswerk en schrijf en blog graag. Hieronder is een overzicht te vinden van mijn bezigheden.

Weblogs
Eind 2009 ben ik begonnen met het schrijven van diverse weblogs. Je kunt er hier meer over lezen. Sinds juli 2019 beheer ik alleen nog het blog Christenleven.

Boeken schrijven
Naast het schrijven op mijn weblog, schrijf ik op vele andere manieren. In het najaar van 2012 heb ik mijn eerste kinderboek geschreven: Het Geheim van de Bosvrienden. Inmiddels is het in september 2013 in eigen beheer uitgegeven en is het te bestellen.
In het najaar van 2016 is mijn boek over stille tijd verschenen met de titel Aan Zijn voeten.
In 2016 heb ik ook een vervolg geschreven op Het Geheim van de Bosvrienden. Dit nieuwe kinderboek heeft de titel Het Raadsel van de Bosvrienden meegekregen en is in 2017 als e-book verschenen. Klik op het menu Geschreven boeken voor meer informatie en het verkrijgen van mijn boeken.
In 2022 heb ik begin mei mijn nieuwste kinderboek Geheimen rond Drie uitgegeven via Brave New Books.

Schrijven voor 'Het Zoeklicht'
Begin 2021 ben ik benaderd om tweemaandelijks voor Het Zoeklicht te gaan schrijven. Sinds juni 2021 worden mijn artikelen gepubliceerd in dit tijdschrift en zijn ze (iets later) ook terug te lezen op mijn weblog.

Bloggen voor 'Ik zoek God'
Sinds juni 2021 mag ik tweemaandelijks een blog verzorgen voor de website Ik zoek God, onderdeel van Stichting Agapè. 'Ik zoek God' wil mensen op een laagdrempelige manier online laten kennismaken met het Evangelie.
  
Burenhulp
Al heel wat jaren ben ik actief in onze buurt als burenhulp. In het voorjaar van 2021 ben ik ook actief deel gaan nemen als burenhulp in onze straat via het Buren Netwerk Putten. Dit gaat uit van van Stichting Welzijn Putten. Op diverse manieren wil ik er voor mijn buren zijn en kunnen zij een beroep op mij doen. Daarnaast staan er de komende periode weer een aantal dingen op het programma om te kunnen organiseren vóór en mét de buren. Op mijn website is hier een interview te lezen in de plaatselijke krant.
 
Facebookgroep 'christelijke bloggers'
Het is mijn verlangen om christelijke bloggers te bemoedigen en met elkaar te verbinden. Een Facebookgroep is hiervoor een mooi middel. Ik heb de groep beheerd van 2012 tot 2018 en heb in juli 2021 het beheer opnieuw opgepakt (in de tussenliggende jaren is de groep beheerd door diverse beheerders). 
 
Opgedane ervaringen
In het verleden heb ik diverse andere bedieningen mogen uitvoeren in gemeentes en veel ervaring mogen opdoen met het opstarten van een vrouwenbediening, kinderwerk, kinderclub en werkzaamheden op het gebied van secretariaat en redactiewerk. Ook heb ik diverse gebedsgroepen op de scholen van onze kinderen mogen opstarten en leiden.
Van november 2012 tot december 2015 heb ik in ons dorp ouderen in een ouderencomplex bezocht en voor hen diverse activiteiten opgezet. Het was erg boeiend en leerzaam om dit zo vóór en met deze mensen te mogen doen. Ook mocht ik acht jaar lang mensen begeleiden met de Basis Bijbel Cursus.
Voor meer informatie over mijn ervaringen kun je ook op mijn profiel op LinkedIn kijken. 

Overigen
De tijd die nog overblijft, breng ik door met familie en vriendinnen, wandel ik hier in het bos met Bram en onze hond, loop ik hard of breng ik door in de keuken. De laatste tijd ben ik ook actief bezig met het opruimen van zwerfafval in onze buurt. Het is helaas (steeds meer) nodig maar zelf kan ik ervan genieten als de buurt weer schoon is.
Ook het lezen van goede, waardevolle christelijke boeken is een grote hobby. Bovenaan in de menubalk vind je een lijst met boeken die ik van harte kan aanbevelen.
Fotograferen en het organiseren van diverse activiteiten of bijeenkomsten zijn dingen waar ik ook blij van word.
Regelmatig word ik gevraagd voor artikelen voor organisaties, interviews op diverse weblogs, radio of zelfs televisie. Onder het menu in de media  is hiervan een overzicht te vinden.

Heb je een vraag, stuur mij dan gerust een e-mail.