Over mij

Dagelijks leven
Mijn naam is Wendy Born - van den Brink, ik ben geboren in 1969 en in 1990 getrouwd met Bram. Samen hebben wij vier kinderen; Anne (1992), Maartje (1994), Wim (1996) en Gert (1999) die sinds eind 2020 allemaal het huis uit zijn. In het dagelijks leven heb ik vele bezigheden. Ik help mijn zus - die een handicap heeft - een aantal ochtenden in de week, doe vrijwilligerswerk en schrijf en blog graag.

Weblogs
Eind 2009 ben ik begonnen met het schrijven van diverse weblogs. Je kunt er hier meer over lezen. Sinds juli 2019 beheer ik alleen nog het blog 'Christenleven'.

Boeken schrijven
Naast het schrijven op mijn weblog, schrijf ik op vele andere manieren. In het najaar van 2012 heb ik mijn eerste kinderboek geschreven: 'Het Geheim van de Bosvrienden'. Inmiddels is het in september 2013 in eigen beheer uitgegeven en is het te bestellen.
In het najaar van 2016 is mijn boek over stille tijd verschenen met de titel 'Aan Zijn voeten'.
In 2016 heb ik ook een vervolg geschreven op Het Geheim van de Bosvrienden. Dit nieuwe kinderboek heeft de titel 'Het Raadsel van de Bosvrienden' meegekregen en is in 2017 als e-book verschenen. Klik op het menu 'Geschreven boeken' voor meer informatie en het verkrijgen van mijn boeken. In 2020 ben ik begonnen met het schrijven van een kinderboek over 'Het drama op Drie'. In 2021 hoop ik dit af te ronden.

Spreken
Af en toe krijg ik de vraag of ik op een (vrouwen)avond wil komen spreken in een gemeente. Tot nu toe heb ik dat een aantal keren gedaan en ik vind het erg leuk om dit te doen. Het is mijn verlangen om hierin te groeien en vrijmoediger te worden.

Schrijven voor Het Zoeklicht
Begin 2021 ben ik benaderd om tweemaandelijks voor Het Zoeklicht te gaan schrijven. Over enige tijd zullen mijn artikelen gepubliceerd worden.
 
Redactiewerk
Sinds april 2019 heb ik de bediening als webredactrice op mij genomen voor onze gemeente. Ik geniet ervan om dit te doen en de site actueel te houden. Ook ben ik sinds oktober 2020 actief als redactielid voor de app die we als gemeente gebruiken en schrijf ik regelmatig voor het magazine van onze gemeente.

Opgedane ervaringen
In het verleden heb ik diverse andere bedieningen mogen uitvoeren in gemeentes en veel ervaring mogen opdoen met het opstarten van een vrouwenbediening, kinderwerk, kinderclub en werkzaamheden op het gebied van secretariaat en redactiewerk. Ook heb ik diverse gebedsgroepen op de scholen van onze kinderen mogen opstarten en leiden.
Van november 2012 tot december 2015 heb ik in ons dorp ouderen in een ouderencomplex bezocht en voor hen diverse activiteiten opgezet. Het was erg boeiend en leerzaam om dit zo vóór en met deze mensen te mogen doen. Ook mocht ik acht jaar lang mensen begeleiden met de Basis Bijbel Cursus.
Voor meer informatie over mijn ervaringen kun je ook op mijn profiel op LinkedIn kijken. 

Overigen
De tijd die nog overblijft, breng ik door met familie, vriendinnen en buren, wandel ik hier in het bos met onze hond, loop ik hard en breng ik door in de keuken. De laatste tijd ben ik ook actief bezig met het opruimen van zwerfafval in onze buurt. Het is helaas (steeds meer) nodig maar zelf kan ik ervan genieten als de buurt weer schoon is.
Ook het lezen van goede, waardevolle christelijke boeken is een grote hobby. Bovenaan in de menubalk vind je een lijst met boeken die ik van harte kan aanbevelen.
Fotograferen en het organiseren van diverse activiteiten of bijeenkomsten zijn dingen waar ik ook blij van word.
Regelmatig word ik gevraagd voor artikelen voor organisaties, interviews op diverse weblogs, radio of zelfs televisie. Onder het menu 'In de media'  is hiervan een overzicht te vinden.

Heb je een vraag, stuur mij dan gerust een e-mail.