Over mij


Dagelijks leven

Mijn naam is Wendy Born - van den Brink, ik ben geboren in 1969 en in 1990 getrouwd met Bram. Samen hebben wij vier volwassen kinderen die sinds eind 2020 allemaal het huis uit zijn. Inmiddels zijn we ook de trotse opa en oma van twee kleinzonen en een kleindochter.

In het verleden heb ik altijd thuis voor onze kinderen gezorgd als 'manager van het gezin' en heb daarnaast vrijwilligerswerk gedaan. Op dit moment help ik mijn zus, die een handicap heeft, passen wij een dag in de week op onze kleinkinderen en doe ik nog steeds vrijwilligerswerk. Daarnaast schrijf en blog ik heel graag. Hieronder is een overzicht te vinden van andere bezigheden.

Weblogs
Eind 2009 ben ik begonnen met het schrijven van diverse weblogs. Je kunt er hier meer over lezen. Sinds juli 2019 beheer ik alleen nog het blog Christenleven.

Boeken schrijven
Naast het schrijven op mijn weblog, schrijf ik op vele andere manieren. In het najaar van 2012 heb ik mijn eerste kinderboek geschreven: Het Geheim van de Bosvrienden. Dit is in september 2013 in eigen beheer uitgegeven.
In het najaar van 2016 is mijn boek over stille tijd verschenen met de titel Aan Zijn voeten.
In 2016 heb ik ook een vervolg geschreven op Het Geheim van de Bosvrienden. Dit nieuwe kinderboek heeft de titel Het Raadsel van de Bosvrienden meegekregen en is in 2017 als e-book verschenen. 
In 2022 heb ik begin mei mijn nieuwste kinderboek Geheimen rond Drie uitgegeven. 
Klik op het menu Geschreven boeken voor meer informatie en het verkrijgen van mijn boeken.

Schrijven voor 'Het Zoeklicht'
Begin 2021 ben ik benaderd om voor het magazine van Het Zoeklicht te gaan schrijven. Sinds juni 2021 worden mijn artikelen gepubliceerd en zijn ze (later) ook terug te lezen op mijn weblog. Sinds eind 2023 verschijnt er ook een serie over de eindtijd voor kinderen getiteld 'Zicht voor kids op eindtijd en profetie'. Deze serie is op de site van Het Zoeklicht te vinden. 

'Meedenkbuur'
Al heel wat jaren ben ik actief in onze buurt als meedenkbuur. In het voorjaar van 2021 ben ik ook actief deel gaan nemen als hulp in onze straat via het Buren Netwerk Putten. Dit gaat uit van van Stichting Welzijn Putten. Op diverse manieren wil ik er voor mijn buren zijn en kunnen zij een beroep op mij doen. Daarnaast staan er elk jaar een aantal activiteiten op het programma om te organiseren vóór en mét de buren. Op mijn website is hier een interview te lezen in de plaatselijke krant en hier op de website Puttense zaken.
 
Facebookgroep 'christelijke bloggers'
Het is mijn verlangen om christelijke bloggers te bemoedigen en met elkaar te verbinden. Een Facebookgroep is hiervoor een waardevol middel. Ik heb de groep beheerd van 2012 tot 2018 en heb in juli 2021 het beheer opnieuw opgepakt (in de tussenliggende jaren is de groep beheerd door diverse beheerders). 

Opgedane ervaringen
In het verleden heb ik diverse bedieningen mogen uitvoeren in gemeentes en ervaring mogen opdoen met het opstarten van een vrouwenbediening, kinderwerk, kinderclub op De Herikon en werkzaamheden op het gebied van secretariaat en redactiewerk. Ook heb ik gebedsgroepen op de scholen van onze kinderen mogen opstarten en jarenlang mogen leiden.
Van november 2012 tot december 2015 heb ik in ons dorp ouderen in een ouderencomplex bezocht en voor hen diverse activiteiten opgezet. Het was erg boeiend en leerzaam om dit zo vóór en met deze mensen te mogen doen. Ook mocht ik acht jaar lang mensen begeleiden met de Basis Bijbel Cursus.

Voor meer informatie over mijn ervaringen kun je ook op mijn profiel op LinkedIn kijken. 

Overigen
De tijd die nog overblijft, breng ik door met familie en vriendinnen, wandel ik hier in het bos met Bram en onze hond, loop ik hard of breng ik door in de keuken. De laatste tijd ben ik ook actief bezig met het opruimen van zwerfafval in onze buurt. Het is helaas (steeds meer) nodig maar zelf kan ik ervan genieten als de buurt weer schoon is.
Ook het lezen van goede, waardevolle christelijke boeken is een grote hobby. Bovenaan in de menubalk op mijn weblog Christenleven vind je een lijst met boeken die ik van harte kan aanbevelen. In 2022 heb ik de website 'Geheimen rond Drie' in het leven geroepen n.a.v. het schrijven van mijn gelijknamige kinderboek. Het organiseren van activiteiten of bijeenkomsten zijn dingen waar ik ook blij van word.
Af en toe word ik gevraagd voor artikelen voor organisaties, interviews op weblogs, radio of televisie. Onder het menu nieuws is hiervan een overzicht te vinden.

Heb je een vraag, stuur mij dan gerust een e-mail.