Waardevolle links

www.zoeklicht.nl: Oprichter Johannes de Heer. Een maandelijks magazine. Het Zoeklicht is profetisch, actueel, opbouwend en Bijbels en staat voor verzoening, vervulling en verwachting.

www.israelendebijbel.nl: Stichting Israël en de Bijbel wil Joodse mensen hun eigen Boek, de Bijbel, teruggeven en Gods plan met Israël onder de aandacht van christenen brengen. Daarnaast verleent de stichting geestelijke en materiële hulp aan Messiaanse gelovigen in voornamelijk Oost-Europa.

www.middernachtsroep.nl: Oprichter Wim Malgo. Bekend van de tijdschriften Nieuws uit Israël en Middernachtsroep.

www.frontiers.nl: Frontiers is een internationale zendingsorganisatie die zich richt op onbereikte moslimvolken. In Nederland rekruteren, trainen en zenden ze nieuwe zendingswerkers uit en mobiliseren ze gebed voor onbereikte volken.

www.opendoors.nl: Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Behold Israel/Nederlands: Dutch - YouTube: Nederlands YouTubekanaal met video's van Amir Tsarfati. Zijn onderwijs in Israël en daarbuiten legt de centrale rol van Israël in de Bijbel uit als zegen voor de volken en als Gods instrument om hen het Woord van God en van de Messias te brengen.

www.hebronmissie.nl: Stichting die mensen helpt om tot rust en tot hun bestemming te komen.

www.pastoralecounseling.org: Biedt christelijke hulp, een cursus pastorale counseling of een driejarige pastorale opleiding.

www.dekoningkomt.nl: Website van schrijver en spreker Jeep van der Schoot met informatie over het profetische Woord van God.

www.goednieuwbediening.nl: Preken, artikelen en bediening van Ds. Oscar Lohuis

www.bijbelcollege.nl: Een initiatief van de Stichting Bijbels en Theologisch Onderwijs Yarah. Het Yarah Bijbel College is een volledige, gratis, online Bijbelschool gevestigd in Nederland.

www.gracepublishinghouse.nl: Christelijke uitgeverij met het doel om het Evangelie van Jezus Christus bekend te maken en christenen op te bouwen in het geloof.

www.olivetree.com: Gratis bijbelapp die helpt de Bijbel te lezen en te bestuderen.

www.thdv.nl: Tot Heil des Volks (THDV) is sinds 1855 een beweging die stem geeft aan kwetsbare groepen in Nederland. THDV werkt met verschillende doelgroepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede leven.

www.schreeuwomleven.nl Schreeuw om leven is een christelijke pro-life organisatie die zich inzet voor een hoopvolle toekomst voor moeder en kind.

Facebookgroep 'christelijk opvoeden': Deze groep is bedoeld als een ontmoetingsplek voor ouders die hun kinderen met het Woord van God - de Bijbel - willen opvoeden.

Facebookgroep 'christelijke bloggers': Deze groep is bedoeld als een ontmoetingsplek voor christelijke bloggers.

www.christengemeenteberea.nl: Christengemeente Berea te Ermelo (de gemeente waar wij op dit moment vaste bezoekers zijn)