Over mij

Dagelijks leven
Mijn naam is Wendy Born - van den Brink, ik ben geboren in 1969 en in 1990 getrouwd met Bram. Samen hebben wij vier kinderen; Anne (1992), Maartje (1994), Wim (1996) en Gert (1999). De meiden en onze oudste zoon wonen inmiddels op zichzelf en de jongste zoon woont nog gezellig thuis. In het dagelijks leven ben ik 'manager van het gezin'.
Naast de zorg voor ons gezin en het huishouden (zowel bij onszelf als bij mijn zus) heb ik vele bezigheden en een brede interesse.

Weblogs
Eind 2009 ben ik begonnen met het schrijven van diverse weblogs. Meer hierover kun je lezen onder het menu 'Mijn weblogs'

Boeken schrijven
Naast het schrijven op mijn weblogs, schrijf ik op vele andere manieren. In het najaar van 2012 heb ik mijn eerste kinderboek geschreven: 'Het Geheim van de Bosvrienden'. Inmiddels is het in september 2013 in eigen beheer uitgegeven en is het te bestellen.
In het najaar van 2016 is mijn boek over stille tijd verschenen met de titel 'Aan Zijn voeten'.
In 2016 heb ik ook een vervolg geschreven op Het Geheim van de Bosvrienden. Dit nieuwe kinderboek heeft de titel 'Het Raadsel van de Bosvrienden' meegekregen en is in 2017 als e-book verschenen. Klik op het menu 'Geschreven boeken' voor meer informatie en het verkrijgen van mijn boeken.

Spreken
Af en toe krijg ik de vraag of ik op een (vrouwen)avond wil komen spreken in een gemeente. Tot nu toe heb ik dat een aantal keren gedaan en ik vind het erg leuk om dit te doen. Het is mijn verlangen om hierin te groeien en vrijmoediger te worden.

Ervaringen
In het verleden heb ik diverse bedieningen mogen uitvoeren in de gemeente: een vrouwenbediening, kinderwerk, kinderclub, werkzaamheden op het gebied van secretariaat en redactiewerk. Ook heb ik twee gebedsgroepen op de scholen van onze kinderen mogen opstarten en leiden. Van november 2012 tot december 2015 heb ik in ons dorp ouderen in een ouderencomplex bezocht en voor hen diverse activiteiten opgezet. Het was erg boeiend en leerzaam om dit zo vóór en met deze mensen te mogen doen. (Je kunt er hier een interview (blz. 4-5) over lezen). Ook mocht ik acht jaar lang mensen begeleiden met de Basis Bijbel Cursus. Inmiddels heb ik om diverse redenen deze bedieningen neergelegd. Voor meer informatie over mijn ervaringen kun je ook op mijn profiel op LinkedIn kijken. 

Overigen
De tijd die nog overblijft, breng ik door met familie, vriendinnen en buren, wandel ik hier in het bos met onze hond, of loop ik hard. Ook het lezen van goede, waardevolle christelijke boeken is een grote hobby. Bovenaan in de menubalk vind je een lijst met boeken die ik van harte kan aanbevelen.
Fotograferen en het organiseren van diverse activiteiten of bijeenkomsten zijn dingen waar ik ook van kan genieten.
Regelmatig word ik gevraagd voor artikelen voor organisaties, interviews op diverse weblogs, radio of zelfs televisie. Onder het menu 'In de media'  is hiervan een overzicht te vinden.

Heb je een vraag, stuur mij dan gerust een e-mail.