Mijn weblogs

Eind 2009 ben ik begonnen met het schrijven van een weblog met de titel 'Christenleven'. In 2011 is daar het weblog 'Christelijk opvoeden' * bijgekomen omdat ik merkte dat veel berichten over opvoeden gingen.
Begin 2012 kreeg ik het verlangen om andere vrouwen die er ook voor gekozen hebben fulltime 'manager van het gezin' * te zijn, te bemoedigen en heb daar ook een weblog voor gemaakt. In 2012 volgde nog een weblog met foto's van de Veluwe op 'Natuurlijk de Veluwe' en het weblog 'Christelijke webloggers'.**
In 2014 ben ik gestart met een weblog over een grote hobby van mij: 'Een passie voor schrijven'.* Ten slotte volgde in juni 2015 mijn zevende en tevens laatste weblog 'Liefde en Trouw'.* 

Mijn blogberichten worden ook gedeeld op Twitter en Google+

Aan de zijkant van deze website is een overzicht van mijn weblogs te vinden.

*Sinds juni 2018 worden de blogs Christelijk opvoeden, Manager van het gezin, Een passie voor schrijven en Liefde en Trouw niet meer voorzien van nieuwe berichten en zijn de oude berichten van deze blogs allemaal ondergebracht op Christenleven. 

** Vanaf november wordt dit weblog niet meer voorzien van updates. Er is helaas te weinig interactie tussen de bloggers waardoor het voor mij als beheerder niet echt motiverend was om er mee door te gaan. Begin januari 2019 zal het blog definitief sluiten.